Zesde leerjaar valt in de prijzen

Op het grootouderfeest kwamen tal van grootouders langs in de klassen van zijn/haar kleinkind. Zo konden zo ook eens de sfeer en de activiteiten opsnuiven in de verschillende klassen. Elk leerjaar kaderde in een ander decennium en in het 6de leerjaar, kwamen ze vanzelfsprekend in de digitale wereld van vandaag. Een wereld van tablets, digitale borden en beamers. De grootouders werden door hun eigen kleinkinderen geïntroduceerd in de wereld van de bits en bytes. Samen werden foto’s genomen met de tablet, bewerkt en vervolgens geïmporteerd in een app die van het fotomateriaal een leuke memory-game maakte. De monden van veel oma’s en opa’s vielen soms letterlijk open. De volledige activiteit werd dan ook op een groot applaus onthaald! Oma’s en opa’s aan de top!

Deze activiteit deed ook mee aan de prestigieuze wedstrijd WEBEXPERTS, een initiatief van Proximus die elke maand een doeltreffende ICT-actie in de bloemetjes zet. En raad eens: WIJ VIELEN IN DE PRIJZEN!!! Het initiatief van het zesde leerjaar kwam als beste uit de bus en mag een cheque in ontvangst nemen van €1000!!! Deze centen zullen uiteraard opnieuw geïnvesteerd worden in de verdere digitalisering van onze school! Jippie!!!