Inschrijven

Voor onze school, gelden voor het  schooljaar 2016-2017 onderstaande inschrijvingsregels:

Basisregel

Als basisregel voor het inschrijven geldt:  wie eerst komt, krijgt als eerste een plaats. Toch zijn er een aantal groepen die voorrang krijgen.  De leerlingen uit deze groepen mogen eerder inschrijven dan de anderen (zie hieronder)

Recht op voorrang bij inschrijving: “Wie krijgt voorrang bij inschrijving?

• De kinderen die één of meerdere broertjes en/of zusjes op school hebben, krijgen recht op voorrang bij inschrijving.
  • Kinderen van onderwijzend en ondersteunend personeel van de school kunnen ingeschreven worden vanaf maandag 13 februari 2017 tot en met vrijdag 17 februari 2017.
  • Vanaf vrijdag 24 februari 2017 kan verder vrij worden ingeschreven tot zolang de maximumcapaciteit wordt bereikt en dit na afspraak.

Wie in deze periode niet inschrijft, verliest zijn voorrangsrecht

Welke documenten brengt u mee bij inschrijving?

• de ISI+ -kaart, de Kids-ID of de SIS-kaart
      • indien in uw bezit :
        • een bewijs dat je een studietoelage krijgt voor het kind of voor een broer of zus (brief of rekeninguittreksel)
        • eventuele andere relevante documenten

Inschrijven kan dagelijks tussen 8u30 en 12u en van 13u tot 15u30 (niet op woensdagnamiddag) of na afspraak op het nummer 09/ 377 56 44 of via het contactformulier op deze website.