Visie

In Basisschool De Tandem wordt dag na dag sterk en kwalitatief onderwijs geleverd. Een jong en dynamisch team staat garant voor een aanpak op maat. Je goed in je vel voelen is voor een kind erg belangrijk, en daarom ook voor ons.590a6001-2

De school is de laatste jaren bezig aan een flinke groeispurt en dit is volledig te danken aan de inzet van een hardwerkend schoolteam.

Een schooljaar op De Tandem zit altijd boordevol leuke, gekke, leerrijke, spannende én ontspannende activiteiten. Een gemotiveerd team van  jonge en dynamische mensen zorgen keer op keer voor onvergetelijke momenten, zowel voor de ouders als voor de leerlingen. Altijd de moeite waard! Hier wordt hard gewerkt om uw kinderen het beste en meest geschikte onderwijs aan te kunnen bieden. Van peuter tot tiener, hun toekomst verzekeren begint hier!