Opendeurdag De Tandem 75 jaar GO! Eeklo

Ondanks het gure weer was 18 maart 2017 toch een bijzonder kleurrijke dag voor Basisschool De Tandem.

De basisschool had voor zijn 75-jarig bestaan namelijk heel wat uit zijn mouw getoverd. Een namiddag in “fata morgana-stijl” werd een uitdaging voor jong en oud. Zo moesten verschillende opdrachten behaald worden gedurende de opendeurdag. Natuurlijk alles in het teken van het 75-jarig bestaan van GO! Eeklo. Enkele opdrachten waren bijvoorbeeld: een 75-meter lange slinger van verjaardagskaartjes voor onze school maken, zoveel mogelijk 75-jarigen uitnodigen voor koffie en gebak, 75 minuten lang dansen (S-pression), een feesttaart met 75 cupcakes maken, …

Verder konden de jong en oud zich uitleven op een springkasteel, het maken van een onvergetelijk bloementapijt, een echte photobox en nog veel meer.

Ook aan de overkant van de straat was er ook veel reden tot feesten. De feestzaal in Atheneum de Tandem werd feestelijk geopend met een bewerking van het stuk Les Misérables door de leerlingen van het Atheneum en Leefschool De Tandem. Een spektakel die de magnifiek gerenoveerde feestzaal meer dan eer aandeed. Dat smaakt naar meer!

 

Dit alles onder goedkeurend oog van Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!. Ter gelegenheid van al dit feestelijks, kwam ze graag een bezoek brengen aan de campus. Zo werd ze rondgeleid doorheen de minicrèche, basisschool, leefschool en atheneum. Ze kwam, ze zag en ze zag dat het enorm goed was! Een campus die zo bruist van leven en energie, had ze nog maar zelden gezien!

Interne links
Externe links
Onze afdelingen