GO! basisschool De Tandem viert deze week de magie van lezen

Tijdens de voorleesweek zijn de leerlingen en leerkrachten van GO! basisschool De Tandem in Eeklo er extra klaar voor om de kracht van een goed boek te omarmen! Bij ons op school focussen wij sterk op leesplezier haalt mevrouw Kobie Stockman, directeur van de school, aan.

Wat deze voorleesweek zo uniek maakt, is de diversiteit aan voorlezers en verhalen. Elke leerkracht heeft zijn favoriete boek gekozen en zal voorlezen voor een klas naar keuze. Wat betekent dat ze niet alleen hun eigen klas betoveren met hun verhalen, zegt juf Saskia. Zelfs juf Kobie, meester Ken, juf Lien (zorgcoördinator) en Sofie van het secretariaat zullen hun liefde voor lezen delen door voor te lezen uit hun persoonlijke favorieten.

De voorleesweek verwelkomt ook enkele bijzondere gasten. Zo zullen ouders, grootouders en andere vrijwilligers bij ons op school langskomen om prachtige verhalen tot leven te brengen voor onze leerlingen. Bovendien komen ook enkele leerkrachten en leerlingen van GO! atheneum en leefschool De Tandem langs om voor te lezen.

Vermoedelijk zullen we de voorleesweek afsluiten met een indrukwekkende schatting van ongeveer 50 boeken op onze teller. Dat het deze week een betoverende reis wordt door deze prachtige verhalen kunnen we nu al beamen!

Wil je graag het leesplezier op GO! basisschool De Tandem voelen? Aarzel dan niet en kom nu vrijdag langs tussen 13:30 – 14:15.

GO! basisschool De Tandem maakt deel uit van GO! Scholengroep Dynamiek. Deze scholengroep is één van de 26 scholengroepen van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap en is gesitueerd in regio Meetjesland. Onder leiding van mevrouw Jenny De Potter (Algemeen directeur), de raad van bestuur, het college van directeurs en ons voltallige team focussen wij dagelijks op onze kernwaarden ‘dynamisch’, ‘nieuwsgierig’ en ‘ambitieus’. Deze zitten in elk van ons dna!

Graag meer informatie? Neem gerust contact op met de betrokken leerkracht:
· Juf Saskia Rogiers – Saskia.rogiers@basisschool-detandem.be
· Directeur Kobie Stockman – kobie.stockman@go-dynamiek.be